in het kort

Waar gaat het over?

Liesbeth B uit E, een carrièrevrouw in de overgang, met een failliet verklaarde onderneming
, is door haar partner Mo, na 25 jaar lief en leed en weer dezelfde ruzie, het huis uitgezet.

Aantal filmpjes?

Er zijn in totaal 5 filmpjes gemaakt voor Theater Groep De Nieuwe Koning tot betrekking van Tot Het komt. 3 trailers, 1 registratie & 1 Muziek/PR-video.

Wat hebben we gefilmd?

Voor Theatergroep De Nieuwe Koning hebben wij 3 trailers en 1 registratie van het theaterstuk “Tot het komt” gefilmd. 2 trailers zijn voor afgaand van de premiere gemaakt. 1 voor de theaters en 1 voor de crowdfunding website ‘Voor de kunst’. Tijdens de premiere hebben we het hele stuk gefilmd met 4 camera’s. Uit deze beelden hebben we een nieuwe trailer gemaakt & de registratie van het stuk zelf. Van de pre-productie tot de post productie verliep alles soepel en doelgericht. 

Waar gaat het stuk over?

Liesbeth, een carrièrevrouw in de overgang, met een failliet verklaarde onderneming
, is door haar partner Mo, na 25 jaar lief en leed en weer dezelfde ruzie, het huis uitgezet. Uit woede heeft Liesbeth dit bericht op Facebook gezet, in de stellige overtuiging dat iemand haar komt halen. Maar niemand komt.

Zittend op haar eigen verleden, geplaagd door opvliegers en drie muzikantenmannen met een verschrikkelijk Duits accent, die haar gedachten kunnen lezen, worstelt Liesbeth met de vraag waar ze wtf op wacht.

“Please, please! Like me, like me. Please.”

“Ga weg, je hoort alleen jezelf !”

12
uur aan beeldmateriaal
36
uur gemonteerd
5
voorbereidende dagen
15
aantal productiedagen

Ja super geweldige samen werking! 4 puike kerels, die alles goed doen! Echt geweldig. Vooral Casper is echt de ster van het bedrijf

Regine HillhorstOprichtster Theatergroep De Nieuwe Koning