Het ontstaan van de FilmBroeders

 

Wij zijn De FilmBroeders. 4 jongens, geboren en getogen in het hart van Twente.

Vanaf de basisschool maakten wij: Joep, Casper, Thomas & Gijs filmpjes. Van vlog’s tot sketches en van simpele websites tot illustraties. Wat begon als hobby groeide later uit tot de Filmbroeders.

Een paar jaar later toen de sketches in de doofpot werden gestopt en we nog steeds bezig waren met het maken van video’s & websites, kregen we de vraag of we een filmpje konden maken voor een zakcentje. Natuurlijk deden we dit en dit vonden we zo leuk dat we steeds meer klusjes gingen doen. Uiteindelijk hebben we samen de FilmBroeders opgestart tot wat het nu is.

Team

Casper Boon

Casper Boon

Casper maakt sinds jongs af aan al filmpjes met zijn eigen video camera. Het monteren van de filmpjes en het werken aan nieuwe ideeën doet hij maar al te graag. De plek van Casper in ons bedrijf is het ontwerpen van websites, animaties en het werken aan video's. Verder regelt Casper de communicatie tussen de klant en ons tijdens het proces.

Gijs ten Den

Gijs ten Den

Gijs is sinds de start van de FilmBroeders bezig om met zijn visie het maximale resultaat te behalen. Gijs houdt zich veel bezig met de regie, opnames & montage van alle video's. Tijdens de opnames is Gijs altijd bezig om het mooiste shot te maken. Daarnaast is hij altijd opzoek naar de nieuwste technieken op het gebied van visualisatie.

Joep Wiertz

Joep Wiertz

Sinds het oprichten van de FilmBroeders werkt Joep aan verschillende onderdelen bij de FilmBroeders, naast het filmen & werken met een filmcamera wat Joep erg graag doet, houdt Joep zich bezig met de montage & sounddesign. Door het maken van eigen muziek & sounds kun je je bedrijf eigen maken, Wij van de FilmBroeders vinden dat erg belangrijk.

Thomas Reitzema

Thomas Reitzema

Thomas heeft een abstracte stijl die wij graag in onze filmpjes en projecten gebruiken. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het concept voor de video en de grafische onderdelen binnen ons bedrijf. Samen met Thomas wordt het idee op papier gezet en kunnen we aan de slag!

Onze missie

Het mooiste uit ieder shot, website, audio of animatie te halen. Dat is onze missie. Wij kijken met een jonge, frisse en nieuwe kijk op iedere klus die we krijgen. Zo proberen we het mooiste uit ieder project te halen. Wij zijn gepassioneerd, flexibel en jong. Daardoor kunnen wij goed en snel inspelen op de groeiende markt van online content. Dit ook door liefde voor het vak en wat wij sinds jongs af aan het liefst doen.

Recent werk

Bas Teeld Photography

Bas Teeld Photography

House of Horror |  Wilminktheater

House of Horror | Wilminktheater

Tot het komt…

Tot het komt…